’t Stalhus Lekkum – training, coaching en (groene) dienstverlening

’t Stalhus is in september 2018 officieel erkend als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Bij ’t Stalhus verzorgt men diverse trainings- en coachingstrajecten op maat. Het uitgangspunt is om in een vertrouwde setting het maximale resultaat uit de deelnemers te halen. Deze trajecten worden veelal gedaan met jongeren met een leerbeperking en/of medewerkers van sociale werkvoorzieningen. Tevens wordt samengewerkt met verschillende scholenb waarbij leerlingen (groene) trainingen volgen. Het gaat hierbij volledig om maatwerk, waarbij het persoonlijk contact voorop staat.

Naast het geven van training en coaching is ’t Stalhus gespecialiseerd in groene dienstverlening, zoals hovenierswerkzaamheden, bestrating, leveren van grond, zand en haardhout.

Sinds 2017 verzorgt ’t Stalhus rijopleidingen om het trekkerrijbewijs te halen en in 2023 is dit uitgebreid met rijlessen voor het behalen van het vrachtautorijbewijs C+CE). Het lespakket bevat zowel theorie als praktijk met officiële erkenning van het CBR.

Alle activitewiten worden gedaan vanuit de boerderij van Hielke en Marja Nienhuis in Lekkum.

Telefoon: 06 53766716

Locatie

Adres voor navigatie

Kealledykje 1 9081AX Lekkum

Openingstijden

maandag t/m vrijdag tijdens schooltijden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *